Uppblåsbar dildo strappon Med en strap-on som man spänner fast runt kroppen med ett band eller en sele kan man ge sig själv eller sin partner stor njutning. Dessa typer av dildos ger helt. 10 jan. - Dildiee Uppblåsbar dildo (ihålig) som kan sättas fast på band. Kan användas som peni. Med en strapon ökar möjligheterna för alla som njuter av sex. Uppblåsbara, röd penisvibrator på en sugbas. Uppblåsbar upp till 3 gånger med praktisk bollpump. Vibration kan kontrolleras med praktisk styrenhet, vilket ger 3. Uppblåsbar dildo (ihålig) som kan sättas fast på band. Kan användas som penisförlängning, strap-on och dildo. Blå-transparent. Införningsdjup.

Uppblåsbara dildos är ett bra verktyg för att öva dig tills du redo att använda de Det fina med den här typen av dildo är att det formas efter din öppning, så att. Med en strap-on som man spänner fast runt kroppen med ett band eller en sele kan man ge sig själv eller sin partner stor njutning.

Dessa typer av dildos ger helt. Bli extra utfylld med en uppblåsbar Renegade dildo från amerikanska Master Series. Perfekt till BDSM-lek. Diskret leverans.

Master Series Renegade Uppblåsbar Dildo - Köp online idag

Uppblåsbar dildo (ihålig) som kan sättas fast på band. Kan användas som penisförlängning, strap-on och dildo. Blå-transparent. Införningsdjup. 10 jan. - Dildiee Uppblåsbar dildo (ihålig) som kan sättas fast på band. Kan användas som peni. Med en strapon ökar möjligheterna för alla som njuter av sex. Bli extra utfylld med en uppblåsbar Renegade dildo från amerikanska Master Series.

Perfekt till BDSM-lek. Diskret leverans.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail